Ενοικιάσεις Carousel και άλλων ατραξιόν

H Air Game είναι σήμερα η εταιρεία με την πληρέστερη γκάμα ιδιόκτητων ατραξιόν για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Χριστουγεννιάτικα Carousel ενοικίασης, ηλεκτρικά τρενάκια σε ράγες, Γιγάντιες επισκέψιμες Χιονόμπαλες, ξύλινα σπιτάκια, παγοδρόμια και πολλά άλλα, όλα πιστοποιημένα και Ευρωπαϊκής κατασκευής!

Η ενοικίαση Χριστουγεννιάτικων Carousel και άλλων ατραξιόν από την Air Game είναι η σίγουρη επιλογή για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Είτε πρόκειται για πολυήμερες εγκαταστάσεις σε Χριστουγεννιάτικα χωριά δήμων , είτε για μονοήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εταιριών, είτε Χριστουγεννιάτικα Bazaar Σχολείων, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για άριστα ποιοτικά αποτελέσματα!

Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια των παιδιών και των συμμετεχόντων και κύριος στόχος μας αξέχαστες οικογενειακές στιγμές!

Κάθε χρόνο ο εξοπλισμός και τα παιχνίδια, συντηρούνται και περνάνε επανέλεγχο από πιστοποιημένο φορέα (TŰV).

Εκτός του ποιοτικού μας εξοπλισμού, δυνατό μας σημείο είναι το προσωπικό μας, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο, με επικοινωνιακή ευχέρεια και υπευθυνότητα. Οι άνθρωποι μας είναι ο ζωντανός καταλύτης που κάνει τις εκδηλώσεις που οργανώνουμε πραγματικά ξεχωριστές.