ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ en

Ιστορία - Ταυτότητα Η Air Game ιδρύθηκε το 1997 με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών, όπως Φουσκωτά Κάστρα και Τσουλήθρες, για την πλαισίωση παιδικών εκδηλώσεων προσχολικής και σχολικής ηλικίας, όπως ιδιωτικά παιδικά πάρτυ, χριστουγεννιά­τικων και αποκριάτικων εκδηλώσεων, προγραμμάτων προώθησης προϊόντων. Με το πέρασμα του χρόνου στην γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ενσωματώσαμε παιχνίδια και αντικείμενα που απευθύνονται σε εφήβους, νέους και ενήλικες, διαμορφώνοντας έτσι την κατηγορία NRG (Energy games) με τα αντίστοιχα concepts. Εν συνεχεία συμπληρώσαμε την γκάμα των ειδικών εργαλείων μας με τα Fun Guys, Fun Tubes, Mobile Costumes και ηχοσυστήματα για την πλαισίωση των παραπάνω εκδηλώσεων. Ναυαρχίδα των εργαλείων μας αποτελούν σήμερα τα υπέροχα CAROUSEL! Τα τελευταία χρόνια αναπτύξαμε προγράμματα εταιρικών εκδηλώσεων με δύο κύριες κατευθύνσεις: α) προωθητικά προγράμματα και β) πλαισίωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, πάντα εστιασμένα στις ανάγκες και προσδοκίες του πελάτη. Σήμερα διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προσεγμένων υπηρεσιών, ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και μια μεγάλη ποικιλία άμεσα διαθέσιμων παιχνιδιών καθώς και συμπληρωματικού εξοπλισμού για να οργανώσουμε άρτιες εκδηλώσεις. Έχουμε γνώσεις και εμπειρία για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα σας! Μετά από όλα αυτά δίκαια μας χαρακτηρίζουν ως "THE FUN FACTORY"!

Προσωπικό Η εταιρεία μας απασχολεί τρία στελέχη σε μόνιμη βάση, με μεγάλη εμπειρία και γνώση του χώρου. Η Air Game κινητοποιεί επίσης ένα πλήθος εξωτερικών συνεργατών. Οι συνεργάτες μας δεν θα μπορούσε να είναι, παρά άνθρωποι με μεράκι και ειδική γνώση του αντικειμένου. Παιδαγωγοί, γυμναστές, στελέχη πρό­σκοπων, καλλιτέχνες, ειδικοί σε θέματα outdoor καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες ανάλογα με την εκδήλωση πλαισιώνουν τις δραστηριότητες της Air Game. Κύρια χαρακτηριστικά των συνεργατών μας είναι οι πολυσχιδείς ικανότητες, οι εξειδικευμένες γνώσεις, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και φυσικά η αγάπη για το παιδί. Όλοι μας οι συνεργάτες εκπαιδεύονται συστηματικά ώστε να προσφέρουν πάντοτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στην Air Game, το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μας, είναι οι άνθρωποι μας.

Ασφάλεια Όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένους κατασκευαστές στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., πάντα σύμφωνα με τις νόρμες τις Ε.Ε., τα British Standards ή το Γερμανικό DIN. Ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια δίνουμε και στην λειτουργία και χρήση των παιχνιδιών. Οι έμπειροι συνεργάτες μας με συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση φροντίζουν πριν από οτιδήποτε άλλο για την ασφαλή υλοποίηση των προγραμμάτων μας.

Το αντικείμενο μας

  1. Παιδικά πάρτυ, Εφηβικά πάρτυ, Φεστιβάλ νεολαίας, Beach party, Πάρτυ στην πισίνα, θεματικά πάρτυ
  2. Εκδηλώσεις Δήμων και Οργανισμών, Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, Concept Events
  3. Προωθητικά προγράμματα, Εγκαίνια, Incentives, Team Building
  4. Εταιρικές εκδηλώσεις για παιδιά και Ενηλίκους
  5. Ενοικιάσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, Ειδικές κατασκευές, Tailor made προγράμματα
  6. Ψυχαγωγία, παιχνίδι, θέαμα, διασκέδαση.