Telephone 2104537588

Αρχική   Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στην Air Game

Ιστορία - Ταυτότητα Η Air Game ιδρύθηκε το 1997 με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών, όπως Φουσκωτά Κάστρα και Τσουλήθρες, για την πλαισίωση παιδικών εκδηλώσεων προσχολικής και σχολικής ηλικίας, όπως ιδιωτικά παιδικά πάρτυ, χριστουγεννιάτικων και αποκριάτικων εκδηλώσεων, προγραμμάτων προώθησης προϊόντων.
Με το πέρασμα του χρόνου στην γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ενσωματώσαμε παιχνίδια και αντικείμενα που απευθύνονται σε εφήβους, νέους και ενήλικες, διαμορφώνοντας έτσι την κατηγορία NRG (Energy games) με τα αντίστοιχα concepts. Εν συνεχεία συμπληρώσαμε την γκάμα των ειδικών εργαλείων μας με τα Fun Guys, Fun Tubes, Mobile Costumes και ηχοσυστήματα για την πλαισίωση των παραπάνω εκδηλώσεων.
Ναυαρχίδα των εργαλείων μας αποτελούν σήμερα τα υπέροχα CAROUSEL!
Τα τελευταία χρόνια αναπτύξαμε προγράμματα εταιρικών εκδηλώσεων με δύο κύριες κατευθύνσεις: α) προωθητικά προγράμματα και β) πλαισίωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, πάντα εστιασμένα στις ανάγκες και προσδοκίες του πελάτη.
Σήμερα διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προσεγμένων υπηρεσιών, ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και μια μεγάλη ποικιλία άμεσα διαθέσιμων παιχνιδιών καθώς και συμπληρωματικού εξοπλισμού για να οργανώσουμε άρτιες εκδηλώσεις. Έχουμε γνώσεις και εμπειρία για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα σας!
Μετά από όλα αυτά δίκαια μας χαρακτηρίζουν ως "THE FUN FACTORY"!

Προσωπικό Η εταιρεία μας απασχολεί τρία στελέχη σε μόνιμη βάση, με μεγάλη εμπειρία και γνώση του χώρου. Η Air Game κινητοποιεί επίσης ένα πλήθος εξωτερικών συνεργατών. Οι συνεργάτες μας δεν θα μπορούσε να είναι, παρά άνθρωποι με μεράκι και ειδική γνώση του αντικειμένου. Παιδαγωγοί, γυμναστές, στελέχη πρόσκοπων, καλλιτέχνες, ειδικοί σε θέματα outdoor καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες ανάλογα με την εκδήλωση πλαισιώνουν τις δραστηριότητες της Air Game. Κύρια χαρακτηριστικά των συνεργατών μας είναι οι πολυσχιδείς ικανότητες, οι εξειδικευμένες γνώσεις, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και φυσικά η αγάπη για το παιδί. Όλοι μας οι συνεργάτες εκπαιδεύονται συστηματικά ώστε να προσφέρουν πάντοτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Στην Air Game, το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μας, είναι οι άνθρωποι μας.

Ασφάλεια Όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένους κατασκευαστές στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., πάντα σύμφωνα με τις νόρμες τις Ε.Ε., τα British Standards ή το Γερμανικό DIN. Ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια δίνουμε και στην λειτουργία και χρήση των παιχνιδιών. Οι έμπειροι συνεργάτες μας με συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση φροντίζουν πριν από οτιδήποτε άλλο για την ασφαλή υλοποίηση των προγραμμάτων μας.

Το αντικείμενο μας
Παιδικά πάρτυ, Εφηβικά πάρτυ, Φεστιβάλ νεολαίας, Beach party, Πάρτυ στην πισίνα, θεματικά πάρτυ
Εκδηλώσεις Δήμων και Οργανισμών, Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, Concept Events
Προωθητικά προγράμματα, Εγκαίνια, Incentives, Team Building
Εταιρικές εκδηλώσεις για παιδιά και Ενηλίκους
Ενοικιάσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, Ειδικές κατασκευές, Tailor made προγράμματα
​Ψυχαγωγία, παιχνίδι, θέαμα, διασκέδαση

Πολύχρονη Εμπειρία

Πολύχρονη Εμπειρία

Από το 1996 η Air Game προσφέρει ποιοτικές, πρωτότυπες και καινοτόμες υπηρεσίες. Χιλιάδες πελάτες, ιδιώτες, εταιρείες, σχολεία και Δήμοι μας επιλέγουν ξανά και ξανά για τις εκδηλώσεις τους, γνωρίζοντας ότι θα λάβουν ένα άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, με σιγουριά και ασφάλεια.

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Πρώτη μας προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι πάντα η ασφάλεια! Επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής προέλευσης παιχνίδια, πάντα πιστοποιημένα, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην σωστή χρήση, εγκατάσταση και επίβλεψη.

Πολύτιμο κεφάλαιο για την εταιρεία μας είναι οι άνθρωποι μας, καταρτισμένοι, με αγάπη στο αντικείμενο και υπευθυνότητα, εμπνέουν σιγουριά και αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επικοινωνία & Συνέπεια

Επικοινωνία & Συνέπεια

Από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας θα καταλάβετε ότι δίνουμε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες, ότι φροντίζουμε πάντα να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και προσπαθούμε να μοιραστούμε μαζί σας την πείρα μας, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που προσδοκάτε!

Ποικιλία παιχνιδιών

Ποικιλία παιχνιδιών

24 χρόνια δεν σταματάμε ποτέ να καινοτομούμε, να πρωτοτυπούμε και να ανανεωνόμαστε, επενδύοντας συνεχώς νέα πρωτότυπα και κλασσικά παιχνίδια και υπηρεσίες. Περήφανα δηλώνουμε ότι έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών ενοικίασης για εκδηλώσεις στην Ελληνική αγορά!

Επικοινωνήστε με την Air Game για να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωσή σας!

Τηλ.: 2104537588, -, Email: info@airgame.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ESPA
Copyright © 2023 airgame.gr
Created by ThinkBAG.