Telephone 2104537588

Αρχική   Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις FAQs

Σας καλοσωρίζουμε στην Air Game - Εvent Planning & Game Rentals

Συχνές Ερωτήσεις
για να σας λυθούν όλες οι απορίες.

Αφορούν τυποποιημένες ενοικιάσεις μεμονωμένων αντικειμένων με βάση τον τιμοκατάλογο της εταιρείας μας.

Όροι πληρωμής

- Προκαταβολή 40% της συνολικής αξίας για την κράτηση.

- Εξόφληση εντός εβδομάδος από το πέρας της ενοικίασης.

Πολιτική αναβολών

Σε περίπτωση αναβολής λόγω ανωτέρας βίας (πχ. πρόγνωση κακοκαιρίας), κρατείται η προκαταβολή και  ισχύει για την νέα ημερομηνία της αναβληθείσας εκδήλωσης, η οποία συμφωνήθηκε από κοινού και βάσει διαθεσιμότητας.

Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής της εκδήλωσης και προβούμε σε ακύρωση αυτής ισχύουν τα ακόλουθα:

- Αν η εκδήλωση ακυρωθεί έως 3 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνίας διεξαγωγής της, τότε κρατείται το 50% της προκαταβολής ως αποζημίωση ακύρωσης.

- Αν η εκδήλωση ακυρωθεί από 3 ημέρες πριν έως και την προγραμματισμένη ημερομηνίας διεξαγωγής, πριν γίνει η μεταφορά του εξοπλισμού, τότε κρατείται το συνολικό ποσό της προκαταβολής ως αποζημίωση ακύρωσης.

- Αν η εκδήλωση ακυρωθεί ενώ ο εξοπλισμός έχει μεταφερθεί στο χώρο της εκδήλωσης, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με το συνολικό ποσό της συμφωνημένης τιμής ως αποζημίωση ακύρωσης, ανεξάρτητα με το εάν χρησιμοποιηθεί ο εξοπλισμός ή όχι.

Αφορούν μονοήμερες ή πολυήμερες εκδηλώσεις με ταυτόχρονη ενοικίαση πολλών παιχνιδών ή και παροχή πολλών υπηρεσιών, σε συνδυασμό με παροχή προσωπικού, σχεδιασμό, προετοιμασία και πλήρη υλοποίηση της εκδήλωσης.

Όροι πληρωμής

- Προκαταβολή 40% της συνολικής αξίας για την κράτηση.

- Εξόφληση εντός εβδομάδος από το πέρας της εκδήλωσης.

Οι παραπάνω όροι μπορεί να διαφοροποιηθούν κατόπιν συμφωνίας βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού.

Πολιτική αναβολών

Σε περίπτωση αναβολής λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. λόγω έκτακτης κακοκαιρίας) η προκαταβολή κρατείται και ισχύει για την νέα ημερομηνία της αναβληθείσας εκδήλωσης, η οποία συμφωνήθηκε από κοινού και βάσει διαθεσιμότητας.

Η νέα ημερομηνία προγραμματίζεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, συνήθως εντός εξαμήνου.

Σε περίπτωση που η εξ αναβολής εκδήλωση δεν υλοποιηθεί εντός 1 έτους από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής ή ο πελάτης υπαναχωρήσει της συμφωνίας, τότε η προκαταβολή κρατείται ως αποζημίωση.

Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης η προκαταβολή κρατείται ως αποζημίωση.

Οι προσφορές, οι εκπτώσεις και οι τιμές πακέτων δεν ισχύουν για τις εποχές υψηλής ζήτησης και συγκεκριμένα
10-31 Δεκέμβριου, τα 3 Σαββατοκύριακα της Αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα.

Όλα τα φουσκωτά παιχνίδια μας έχουν πιστοποίηση από τον κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νόρμα EN14960 καθώς και σήμανση CE.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των παιδιών. Γι'αυτό επενδύουμε στην πρόληψη ειδικεύοντας  τόσο το προσωπικό επίβλεψης όσο και τους τεχνικούς μας.

Επιπλέον όλες μας οι ενοικιάσεις καλύπτονται από ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τέλος, δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα των παιχνιδιών μας. Πάντα καθαρίζονται μεταξύ των ενοικιάσεων.

Ένα φουσκωτό παιχνίδι ανάλογα με το μεγεθός του μπορεί να απασχολήσει από 10 έως 40 παιδιά περίπου. Αν στην περιγραφή ενός φουσκωτού αναφέρει ότι απασχολεί έως 12 παιδιά, αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να βρίσκονται όλα μαζί πάνω στο φουσκωτό. Τα παιδιά εναλλάσονται, οπότε συνολικά το παιχνίδι μπορεί να απασχολήσει έως 12 παιδιά.

Ο αριθμός παιδιών που μπορεί να χωρέσουν σε ένα φουσκωτό ταυτόχρονα εξαρτάται από το μέγεθος του φουσκωτού και την ηλικία των παιδιών. Ο επιβλέπων ρυθμίζει το παιχνίδι στο φουσκωτό ώστε αυτό να διεξάγεται με ασφάλεια.

Τα φουσκωτά παιχνίδια και όλα τα ηλεκτρικά μας παιχνίδια λειτουργούν με ρεύμα 220V-16Α,  δηλαδή με μια συμβατική πρίζα.

Η παροχή ρεύματος μπορεί να απέχει έως 20 μέτρα από το παιχνίδι. Διαθέτουμε την ανάλογη προέκταση καλωδίου.

  • Με την ενοικίαση της τσουλήθρας πισίνας δεν αναλαμβάνουμε την διοργάνωση του πάρτυ στην πισίνα και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τυχόν ατύχημα συμβεί κατά την διάρκεια του πάρτι.
  • Ενημερωτικά: Η παρουσία Ναυαγοσώστη στις εκδηλώσεις σε πισίνα είναι υποχρεωτική!!  Eάν το επιθυμεί ο ενοικιαστής, η Air Game μπορεί να παρέχει έμπειρο διπλωματούχο ναυαγοσώστη. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την υποχρέωση  να εξασφαλίσει την παρουσία ναυαγοσώστη με δική του αποκλειστική ευθύνη.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση της τσουλήθρας πισίνας, και όλων των παιχνιδιών πισίνας, χωρίς την επίβλεψη υπεύθυνου ενήλικου ατόμου, επιφορτισμένου αποκλειστικά με την επίβλεψη των παιδιών στα παιχνίδια. Η Air Game μπορεί να παρέχει το άτομο επίβλεψης στην τσουλήθρα πισίνας, του οποίου  η παρουσία είναι απαραίτητη και υποχρεωτική. Το άτομο επίβλεψης που παρέχει η Air Game δεν είναι ναυαγοσώστης. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν επιθυμεί την παροχή ατόμου επίβλεψης από την εταιρεία μας, αναλαμβάνει να εξασφαλίσει το άτομο επίβλεψης με δική του αποκλειστική ευθύνη.

 

Επικοινωνήστε με την Air Game για να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωσή σας!

Τηλ.: 2104537588, -, Email: info@airgame.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ESPA
Copyright © 2023 airgame.gr
Created by ThinkBAG.